Преглед изворни кода

Reset submodule main/applications/bibletime/admin to latest HEAD

master
родитељ
комит
db5f5fdb4b
1 измењених фајлова са 1 додато и 1 уклоњено
  1. +1
    -1
      admin

+ 1
- 1
admin

@@ -1 +1 @@
Subproject commit 2ba4c0d451dc234a89ea164ec10e4393008a7cc1
Subproject commit 68f23556e638353e46b444d3a4863a64936bd36a

Loading…
Откажи
Сачувај