Преглед изворни кода

cmake: add tde_add_check_executable macro

pull/1/head
Slávek Banko пре 3 година
родитељ
комит
6ccf4fbc0c
1 измењених фајлова са 1 додато и 1 уклоњено
  1. +1
    -1
      cmake

+ 1
- 1
cmake

@@ -1 +1 @@
Subproject commit 0e0f4e9be4ce481304f4a9e7b0069af157425d74
Subproject commit 9150bd170f31408d6b4f02a2de8627a338ad6276

Loading…
Откажи
Сачувај