#27 FreeBSD 12: kmimetypetest.sh fails

Abierta
abierta hace 11 meses por Dr_Nikolaus_Klepp · 2 comentarios

TDE builds and installs fine on FreeBSD, just in tdelibs the test #31, kmimetypetest, fails. At least on my system “kmimetypetest.sh” fails, but “kmimetypetest” (which is called by kmimetypetest.sh) succeeds.

I am not sure if if “kmimetypetest” succeeds before installing tdelibs, but it always succeeds after installation of tdelibs - which is kind of funny.

TDE builds and installs fine on FreeBSD, just in tdelibs the test #31, kmimetypetest, fails. At least on my system "kmimetypetest.sh" fails, but "kmimetypetest" (which is called by kmimetypetest.sh) succeeds. I am not sure if if "kmimetypetest" succeeds before installing tdelibs, but it always succeeds after installation of tdelibs - which is kind of funny.
SlavekB comentado hace 11 meses
Propietario

Strange. I tried rebuild tdelibs right now on my FreeBSD test machine and the test was successful.

      Start 31: tdeio/kmimetypetest
31/40 Test #31: tdeio/kmimetypetest ...............................   Passed    3.04 sec

Strange. I tried rebuild tdelibs right now on my FreeBSD test machine and the test was successful. ``` Start 31: tdeio/kmimetypetest 31/40 Test #31: tdeio/kmimetypetest ............................... Passed 3.04 sec ```
SlavekB comentado hace 3 meses
Propietario

I suppose this could be due to the absence of iceauth – as with the dcop test. Please can you confirm whether this is already solved?

I suppose this could be due to the absence of iceauth – as with the dcop test. Please can you confirm whether this is already solved?
Inicie sesión para unirse a esta conversación.
Sin Milestone
No asignados
2 participantes
Fecha de vencimiento

Sin fecha de vencimiento.

Dependencias

Esta incidencia actualmente no tiene ninguna dependencia.

Cargando…
Cancelar
Guardar
Aún no existe contenido.