#5 missing pictures in kleopatra settings

クローズ
cethyel1年前に作成 · 3件のコメント
cethyel1年前 にコメント

There's some missing pictures (icons/images?) in kleopatra's settings.

Click on:
kleopatra's menu --> Settings --> Configure GpgME Backend

Smartcard daemon, Directory Manager, GPG Agent don't display any picture.

I've look for them in the code but couldn't find anything.

There's some missing pictures (icons/images?) in kleopatra's settings. Click on: kleopatra's menu --> Settings --> Configure GpgME Backend Smartcard daemon, Directory Manager, GPG Agent don't display any picture. I've look for them in the code but couldn't find anything.
MicheleC1年前 にコメント
オーナー

Just tested out Kleopatra. I can't see any of the three modules below, assume in the left hand side.

Smartcard daemon, Directory Manager, GPG Agent

Instead I see two more modules not displaying a picture:

Network, Private Keys.

Just tested out Kleopatra. I can't see any of the three modules below, assume in the left hand side. Smartcard daemon, Directory Manager, GPG Agent Instead I see two more modules not displaying a picture: Network, Private Keys.
MicheleC1年前 にコメント
オーナー

For info, after long discussion with Slavek, we have ultimately set on using the official icons from GnuPG, although the “ring” has been a serious contender :wink:

For info, after long discussion with Slavek, we have ultimately set on using the official icons from GnuPG, although the "ring" has been a serious contender :wink:
MicheleC1年前 にコメント
オーナー

Solved by PR #8

Solved by PR #8
MicheleC がクローズ 1年前
SlavekB がマイルストーン R14.0.6 release に追加 1年前
サインインしてこの会話に参加。
マイルストーンなし
担当者なし
2 人の参加者
期日

期日は未設定です。

依存関係

この課題に依存関係はありません。

読み込み中…
キャンセル
保存
まだ内容がありません