#5 missing pictures in kleopatra settings

已關閉
cethyel1 年之前建立 · 3 條評論

There's some missing pictures (icons/images?) in kleopatra's settings.

Click on:
kleopatra's menu --> Settings --> Configure GpgME Backend

Smartcard daemon, Directory Manager, GPG Agent don't display any picture.

I've look for them in the code but couldn't find anything.

There's some missing pictures (icons/images?) in kleopatra's settings. Click on: kleopatra's menu --> Settings --> Configure GpgME Backend Smartcard daemon, Directory Manager, GPG Agent don't display any picture. I've look for them in the code but couldn't find anything.
MicheleC 評論 1 年之前
所有者

Just tested out Kleopatra. I can't see any of the three modules below, assume in the left hand side.

Smartcard daemon, Directory Manager, GPG Agent

Instead I see two more modules not displaying a picture:

Network, Private Keys.

Just tested out Kleopatra. I can't see any of the three modules below, assume in the left hand side. Smartcard daemon, Directory Manager, GPG Agent Instead I see two more modules not displaying a picture: Network, Private Keys.
MicheleC 評論 1 年之前
所有者

For info, after long discussion with Slavek, we have ultimately set on using the official icons from GnuPG, although the “ring” has been a serious contender :wink:

For info, after long discussion with Slavek, we have ultimately set on using the official icons from GnuPG, although the "ring" has been a serious contender :wink:
MicheleC 評論 1 年之前
所有者

Solved by PR #8

Solved by PR #8
SlavekB 新增至R14.0.6 release 里程碑 1 年之前
登入 才能加入這對話。
未選擇里程碑
No Assignees
2 參與者
截止日期

未設定截止日期。

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
取消
儲存
尚未有任何內容